2010-09-09 10:29:37• hírek • Blikk

Gesztesi volt párjával akar együtt élni

Képtelenség kiigazodni Gesztesi Károlyon (47). A színész egy éven keresztül padlón volt Liptai Clau­diával való szakítása miatt, most mégis két nagy fiának édesanyjával, Nikivel költözött össze.

Sokak szerint ez is volt az egyik oka a szakításuknak Claudiával: közel engedte magához volt kedvesét. Sőt, többen feltételezték, hogy túl közel is, szerintük Niki nemrég született kisfiának, Áronnak is a színész az apja. Ezek után nem is meglepő, hogy Gesztesi a jövőben azt is elképzelhetőnek tartja, hogy nemrégiben vásárolt telkére három házat építtessen, hogy odaköltöztethesse a szeretteit, és úgy éljenek, mint egy nagy, boldog család.

Gesztesi Károly Hajdú Péternek a Frizbi felvételén vallott először arról, hogy túljutott a Claudiával való szakításon, és - bár nehéz volt az elmúlt időszak - ma már csak szeretetet érez volt felesége iránt.

- Bevallom őszintén, az egyik legnagyobb trauma volt az életemben, hogy Clauval tönkrement a házasságunk. Majdnem egy évig szenvedtem miatta, és bármivel is próbáltam feledtetni a fájdalmat, nem használt. Sem a csajozás, sem a munka, sem a piálás, semmi - mesélt érzéseiről a TV2 forgatásán Gesztesi, aki azt is elárulta, az elmúlt egy évben már több hölggyel is közelebbi kapcsolatba került, sőt olyan is akadt, aki egész mélyen megérintette a szívét.

– Újra nyitott lettem a világra, de ez nem azt jelenti, hogy szeretném elkötelezni magam. Persze az elmúlt egy évben voltak hölgyek, akikkel jól éreztem magam, de amikor úgy gondoltam, hogy nem szeretnék egy kapcsolatban legyökerezni, ezt azonnal közöltem a másikkal. És ez így most jó – mondta Gesztesi, aki mindezek mellett nem tagadja, hogy jelenleg egy házban él volt szerelmével, Nikivel. Ennek viszont mindössze annyi az oka, hogy a színész nem tudta eladni azt a családi házat, amelyben egykor együtt éltek Liptai Claudiával.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A színész volt felesége, Niki két közös gyermekükkel költözött be Gesztesihez, képünk is ott készült róla
A színész volt felesége, Niki két közös gyermekükkel költözött be Gesztesihez


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: