2016-06-26 11:55:49• hírek • Kocsis Zoltán

Ha nem oszlop, akkor híd

Az utóbbi napokban két olyan közlekedési balesetről is beszámolhattunk, amikor az autó az útszéli villanyoszlopnak ütközött (egy újabb ok arra, hogy, ahol csak lehet, megszabaduljunk végre ezektől az oszlopoktól). Pénteken és szombaton aztán az udvarokhoz vezető hidak padkái voltak soron. Egy személy súlyos, egy pedig kisebb sérülést szenvedett.

Az első ilyen eset még péntek reggel történt Kisdengelegen. Az 59 éves szentjánosmajori illetőségű Romulus T. elveszítette uralmát gépkocsija fölött - vélhetően a magas sebesség miatt -, amely egy hídpadkának csapódott. Az autó utasa, a 39 éves nagykárolyi S. Gioni kisebb sérüléseket szenvedett.

Nem volt viszont ilyen szerencsés szombat este Tasnádon a 33 éves T. Cristian, aki BMW-jével ütközött egy hídnak. Az autó vezetője súlyosan megsérült. Kiderült ráadásul, hogy jogosítványát korábban felfüggesztették.

Volt egy másik súlyos sérüléssel járó baleset is a megyében, Pácfaluban, ahol péntek este P. Catalin elesett Aprillia típusú robogójával. A 39 éves férfi semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: