2016-10-25 11:52:41• hírek • Kocsis Zoltán

Fiatal szatmári lány borult a Szamosba egy taxiban

Tragédiával is végződhetett volna az a közlekedési baleset, amely szombat hajnalban Kolozsváron történt, amikor egy taxi, vezetőjével és utasával együtt a Szamosba borult. A jármű utasa egy fiatal szatmári lány volt, aki a közösségi média révén maga számolt be az esetről.

Az Anca Grovu Facebook-profilján olvashatók szerint szombat hajnalban, 05.30-kor szállt be a taxiba a sportcsarnok előtt. A jármű az Indenpendentei utcán indult meg, ám a túlzott sebesség miatt megcsúszott a nedves villamossíneken. A gépkocsi előbb az úttest jobb oldalán lévő kerítésnek ütközött, majd átcsapódott a bal oldalra, nekiment egy oszlopnak, majd a Szamosba borult.

„Mivel az autó felborult, a víz gyorsan özönlött be. Szerencsére ki tudtam törni a már amúgy is megrepedt szélvédőt és ki tudtam jutni az utastérből, majd a taxisnak is segítettem kijutni viszonylag rövid idő alatt", írja Anca Grovu.

Közben egy szemtanú, egy másik taxis a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítette a hatóságokat, ám az első rendőrautó így is csak mintegy 15 perccel később ért a helyszínre. Mentő pedig egyáltalán nem! A rendőrség felajánlotta, hogy kórházba viszi a lányt, ám ő ezt visszautasította.

„Miként lehetséges, hogy egyetlen mentőautó se jusson el a helyszínre, amikor a Szamosba borul egy autó? Nekünk szerencsénk volt, hogy komolyabb sérülések nélkül túléltünk egy ilyen balesetet, de a minket ért sokkhatás, a hideg is komoly kárt tehetett volna egészségünkben, nem beszélve a fejünket és a testünket ért ütésekről. Abban a feszült helyzetben azt éreztem, hogy senkit sem érdekel az életünk", írja érthetően felháborodva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: