2015-10-05 16:11:22• hírek • Szatmár.ro

Fegyvert is találtak a Szamos-parti vityillókban

A szatmárnémeti helyi rendőrség tagjai a Szamos folyó töltése mentén épített viskókat keresték fel. Összesen 33 személyt igazoltattak és mint kiderült, egy hozzátartozók nélküli kiskorú is élt az improvizált építményekben. Sőt, a rendőrök egy airsoft-fegyvert is találtak az egyik lakónál.

A Szamos töltése mentén található improvizált építményeket keresték fel nemrég a helyi rendőrök: elsősorban az volt a céljuk, hogy azonosítsák azokat a személyeket, akik illegálisan építettek szedett-vetett viskókat ezen a területen.

A hatóság emberei összesen 33 személyt azonosítottak, köztük egy kiskorút, akivel nem voltak ott a szülei, vagy a hivatalos gyámja, ezért őt a nehéz helyzetben levő fiatalok központjában helyezték el. Az egyik férfinál a rendőrök egy airsoft-fegyvert is találtak, amely AKM-47-es alakú volt. A rendőrök elkobozták ezt, mint ahogy a másik férfinál talált katonai bajonettet is.

A töltés mentén lakókról kiderült, hogy mindannyian Szatmárnémeti közelében található településekre vannak bejelentve, ezért a rendőrök arra kérték, térjenek vissza oda, ahová a lakcímük szól.

A polgármesteri hivatal közleménye szerint a napokban tovább folytatják majd az akciókat, melyekkel a közterületek illegális elfoglalása ellen küzdenek.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: