2013-02-08 18:05:23• hírek • Póti Orsolya

Farsangoltak a Hám János Líceum kisiskolásai

Jelmezbe bújtak a február 8-án a Szatmárnémeti Hám János Teológiai Líceum kisiskolásai is. A jelmezparádé után minden osztályban más-más szórakoztató tevékenység zajlott: voltak akik táncoltak és énekeltek, mások pedig különféle játékokkal készültek a különleges napra.

A gyerekek szeretik eljátszani a szuperhőst, a királynőt, a kalózt, vagy a boszorkányt, de szívesen bújnak állatjelmezekbe is, hiszen lételemük a szerepjáték. A farsangi mulatságok újabb lehetőséget nyújtanak számukra, hogy álarcot öltsenek - akár csak néhány órára is.

A Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum kisiskolásai péntek délelőtt vonultak fel jelmezeikben, majd ki-ki a maga osztályában ünnepelte a farsangot.

Néhány percre mind a négy osztályba benéztünk, hogy lássunk idén mivel űzik el a telet a gyerkőcök. A legkisebbek, az elsősök Doloczki Márta tanító nénivel énekeltek és táncoltak, a másodikosoknak különféle játékokat szerveztek, a harmadikosok szintén vidáman ugráltak amikor beléptünk, míg a negyedikes diákok már maguk találták ki a különféle játékokat erre a napra.

Egyetlen osztályból sem hiányzott a jó hangulat és természetesen a finom falatokról, kiváltképpen a farsangi fánkról is gondoskodtak a kis szervezők.

 

Kisiskolások farsangja a Hám Jánosban from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: