2016-02-13 09:27:39• hírek • Kocsis Zoltán

Farsangi ünnepség Szamoskrassón – kiszebábot is égetnek

Nagyszabású farsangi ünnepség készül Szamoskrassón! A Fűzfa Egyesület többek között egész napos gyermekfoglalkozásokkal és élőzenével várja a szórakozni vágyókat a községközpont kultúrotthonába február 20-án.

Noha a buli Szamoskrassón lesz, a szervezők gondoskodtak arról, hogy Kolcs község valamennyi településének kijusson a jóból: kiszebábot égetnek Szamoskrassótól Apátiig!

A program igen sokszínűnek ígérkezik, egész napos gyermekfoglalkozások, sportesemények, kreatív műhely is szerepel a palettán. A nagyobbak megismerkedhetnek a farsangi fánk elkészítésének rejtelmeivel, az ügyesebbek pedig próbára tehetik többek között ének- és tánctudásukat.

A farsangi bál 20:00 órától kezdődik a szamoskrassói kultúrházban. A forralt bor és farsangi fánk garantált. Akik jelmezben érkeznek, azok számára a belépés ingyenes, a többieknek 10 lej a beugró! A jó hangulat záloga az élő zene, a talpalávalóról Zelenák Krisztián gondoskodik, akinek repertoárjában mulatós zene, magyar nóták, örökzöldek, pop-rock, nosztalgia és mai magyar slágerek egyaránt megtalálhatók!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: