2015-06-29 12:46:32• hírek • Szatmar.ro

Fantasztikus koncertek és káprázatos tüzijáték zárta a megyenapokat

Children of Distance, DeepCentral, Inna zárta a III. megyenapokat.

Lelkesen csápoló és még lelkesebben sikítozó tinik hada lepte el az új központot vasárnap kora este - a meglepően népes rajongótábor a magyarországi, pontosabban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Children of Distance hiphop és pop csapat koncertjére érkezett és énekelte Carp-E-vel, Shadyval és Horusszal közösen végig a Tegnap láttalak-ot és a többi jólismert dalt.

És ha a teret egyre jobban megtöltő tömeg már belejött az éneklésbe, nem is hagyták abba a DeepCentral koncertje alatt sem, hanem úgyanolyan lelkesen „vokáloztak" az együttesnek, mint a magyarországi fiúknak.

A DeepCentral táncosnői igencsak felforrósították a levegőt és a hangulatot, melyre még egy lapáttal rátett az est sztárvendége, Inna.

Románia külföldön egyik legismertebb és elismertebb énekes-táncosnője fantasztikus showt produkált, és bár ő is elkövette a városunkba érkező sztárok szinte már szokásosnak számító bakiját, (összevekerte Szatmárnémetit Nagybányával), velük ellentétben ő bocsánatot is kért a tévedésért.



Szatmár Megye Napjait szemkápráztató tüzijáték zárta, mely - ahogy az elragadtatott tömegből többen is mondták - sokkal szebb és színesebb volt, mint a szilveszteri.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: