2015-07-28 14:06:04• hírek • (x)

Fantanel - A mindennapi vizünk

Ettől a hónaptól kezdve a szatmári lakosok is élvezhetik a 100%-ban hazai Fantanel találmányt, mely friss és tiszta vizet kínál verhetetlen áron. A hideg szénsavmentes vagy hideg szénsavval dúsított vizet nyújtó Fantanel vízadagoló nagy népszerűségnek örvend olyan városokban, mint Temesvár, Craiova, Arad vagy Bukarest, és most már Szatmárnémetiben is megtalálható a Martirilor Deportati utcán, a Nagy Piaccal szemben.

A Fantanel azért született meg, hogy a legjobb minőségű vizet biztosítsa környezetkímélő és gazdaságos módon. A víz tisztaságáról egy három lépcsős szűrőrendszer gondoskodik. Az első lépés a víz előszűrése, három szita felhasználásával a nagy részecskék eltávolítása céljából. A vizet ezután átszűri egy Precoat rendszer segítségével, amely két aktívszén-szűrőböl áll, ami eltávolítja a mikroorganizmusok 99,99% - át, a nehézfémeket, a vegyipari maradványokat. A folyamat utolsó lépésében egy UV lámpa elpusztítja a vízben lévő vírusokat és baktériumokat. A tisztitási folyamat végén a tartályban levő víz nitrit koncentrációja kevesebb mint 0,005 mg/l, a nitrátok koncentrációja kevesebb mint 2,5 mg/l, ami megfelel az EU szabványnak - ez 20 mg/l -, illetve a romániai szabványnak, ami 50 mg/l. A víz pH-értéke megközelítőleg 7, ami megfelel az előírt határértékeknek, ami minimum 6,5 és maximum 9,5. Hogy a legjobb minőségű vízet biztosítsa, a teljes Fantanel vízelosztó-rendszert  rendszeresen fertőtlenítik.

A vitathatatlan minőségű víz mellett a Fantanel vízadagoló egy másik fontos előnye az ár. Akár a szénsavmentes, hideg szénsavmentes vagy hideg szénsavval dúsítot víz mellett döntenek, csak 50 banit fizetnek két liter vízért. A két kiszolgáló egység a torlódások csökkentését segíti csúcsidőben.

A Fantanel vízrendszer minőségi, olcsó és kényelmes vízellátást biztosít, amely egyben segít megvédeni a környezetet is. A Fantanel készülékek igénybevétele 2014-ben több mint 8 millió palack megtakarítását eredményezte, így a Fantanel öko-hatékonysága kivételesen kiemelkedő.

Győződj meg magad a Fantanel által kínált jó minőségű vízről és verhetetlen áráról, keresd fel a Nagy Piaccal szembeni vízadagoló rendszert. Az elkövetkező időszakban a Fantanel jelenléte egyre inkább érezhető lesz a szatmáriak életében, a projekt keretében további hét berendezés kerül városunkba. A következő napokban három újabb Fantanel vízadagoló kerül az alábbi helyekre:

- a Ravensburg és a Prahova utcák kereszteződésébe (a Megyei Korház főbejárata)
- a Brandusa és a Sanatatii utcák kereszteződésébe (16-os lakónegyed)
- a Ganea és a Bargaului utcák kereszteződésébe (a Carpati 1 és Carpati 2 kerületek határán)

A Fantanel projekt sikere a fejlett szűrési rendszer biztosította jó minőségű vizen és a rendkívül kedvező áron alapszik. Röviden: a minőség/ár aránya kiváló! Mostantól a szatmári lakosok is élvezhetik aggodalmak nélkül a mindennapi minőségi vizet, alacsony áron!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: