2015-07-12 13:25:15• hírek • Kocsis Zoltán

Ezúttal is remek bulival ért véget a Véndiáktalálkozó

Duffek Mihály tiszteletbeli véndiák zongoraestjével kezdődött péntek este a 2015-ös Véndiáktalálkozó a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében és szintén zenével, pontosabban hatalmas bulival ért véget szombat este.

Rendhagyó osztályfőnöki óra, ünnepélyes bevonulás, kulturális programok, kiállításmegnyitó és könyvbemutatók - miután mindez lement, szombat estére „már csak" a szokásos közös buli várt az egykori szatmári diákokra. Más kérdés, hogy sokak számára évről évre ez jelenti az esemény fénypontját. Remek alkalom ez arra, hogy az ember ne csak egykori osztálytársaival, de évfolyam-vagy iskolatársaival is találkozzék. Egy-egy hideg sör vagy finom bor mellett igazán kötetlenül fel lehet idézni a régi idők szép vagy az azóta már megszépült emlékeit.

A bulihoz persze zene is dukál. A még szinte friss véndiákokból álló The Phoenix együttes volt az első fellépő. A fiatalok már a tavaly is megmutathatták magukat a Véndiáktalálkozón, idén pedig repetázhattak. Utánuk aztán a találkozó állandó zenészei, Vargáék és barátaik következtek. A kellemes nyáresti időben pedig lelkesítően csendültek fel a magyar és nemzetközi örökzöldek, táncra hívva és jókedvre derítve mindenkit.

A 2015-ös Véndiáktalálkozóról is mindenki azzal a tudattal mehetett haza, hogy tudja: az alma mater visszavár! Mindig visszavár! Remélhetőleg jövőre is minél többen vissza is tudnak térni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: