2016-12-22 08:36:15• hírek • (x)

Ezért ügyeljen a jó fotókra ingatlanhirdetéskor!

Szeretne mihamarabb új otthonba költözni? Sokan vagyunk úgy vele, hogy ehhez először a meglévőt kívánjuk eladni. A feladat azonban az eladó ház kínálatot látva korántsem egyszerű, hiszen sokféle ingatlan közül válogathatunk, és valószínűleg az eladni kívánthoz is számos hasonló megtalálható a választékban. Mi a teendő ilyenkor? Hogyan tűnjünk ki a többi ajánlat közül?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelő fényképek feltöltése a hirdetés mellé már nagyon sokat segíthet abban, hogy a potenciális érdeklődők valóban fel is vegyék velünk a kapcsolatot.

Eladó ingatlan? Ügyeljen a képminőségre!

Ugyan ma már mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, de ez még nem garancia arra, hogy azzal jó minőségű képet is lehet készíteni. Lehetőleg természetes fényben fotózd a helyiségeket és a beépített szűrőket nem feltétlenül érdemes használni, ugyanis mesterkélt hatást kelthetnek. Amennyiben túl sötét lett a fotó, úgy természetesen nyugodtan világosíthatsz rajta, ezzel előnyére alakítva a képet.

A homályos, sötét, nem megfelelő minőségben feltöltött fényképek negatívan befolyásolhatják az érdeklődőkben kialakult képet.

A zsúfoltság és a rendetlenség rossz ómen!

Az eladó lakás iránt érdeklődők számára sok esetben nem elég a megfelelő ár, a jó környék, vagy a kívánt méret. Az otthonteremtésen gondolkodók valami pluszt szeretnének kapni, valami olyat, ami első pillantásra megragadja őket az ingatlanban. Nehezen képzelhető el, hogy a limlomokkal teli helyiségek, a rendetlenség és a higiénia hiánya ilyennek számítanának.

Legtöbben szeretnénk olyan eladó ingatlan mellett dönteni, amelyre előző tulajdonosai vigyáztak. Fontos tehát, hogy mind a fénykép készítésekor, mind a személyes megtekintés alkalmával rendezett környezet fogadja az érdeklődőket.

Nem elhanyagolható a kert sem!

Eladó ház esetében nem elegendő pusztán a helyiségek állapotára figyelmi, hiszen a kert is szerves részét képezi az ingatlannak. Nem csak a gyermekes családok számára fontos a házat övező környezet, hanem tulajdonképpen korosztálytól függetlenül mindenkinek. Emellett tény az is, hogy az érkező érdeklődők elsőként a bejárattal és a kerttel találják szembe magukat.

Ha már ez is elhanyagolt, viseltes, ódon megjelenéssel bír, úgy könnyen lehet, hogy azt a bizonyos első benyomást már nem hozhatjuk helyre.

Ha mind az ingatlan külsejét, belsejét, mind a kertet illetően egy otthonos, meleg hangulat fogadja az érkezőket, azzal már sokat tehetünk a ház kelendősége érdekében.

Kiadó lakás hirdetése

Nem csak ingatlan értékesítés, de albérlet hirdetése kapcsán is kiemelt jelentőséggel bírnak az internetre felkerült képek. Napjaink albérlet árai gyakran csillagászatiak, ezért az érdeklődők joggal várják el a pénzükért azt, hogy valóban igényes, színvonalas lakást kapjanak azért.

Célszerű korrekt fotókkal hirdetni a kiadó lakást, így megspórolhatod a felesleges megtekintéseket és a kellemetlen pillantásokat.

Valóságnak megfelelő képek

Ingatlan értékesítés alkalmával sem érdemes elmenni a korrektség kérdése mellett. A tranzakció akkor lesz sikeres, ha azzal mindkét fél elégedett. Nem érdemes tehát túlontúl szépíteni az ingatlan megjelenését a fotókon, ugyanis a valóságban úgyis kiderülnek a hiányosságok és az esztétikai problémák.

Még csak nem is kell szakembernek lenni ahhoz, hogy az érdeklődőknek feltűnjön a penészes fal, az elavult nyílászáró, vagy a fűtési rendszer kora. Ha a valóságnak megfelelő, mégis az előnyöket hangsúlyozó fotókkal hirdetünk, azzal sok időt és kellemetlenséget spórolhatunk meg saját magunknak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: