2015-07-28 09:32:12• hírek • Blikk.hu

Evéssel fogyott 31 kilót Lagzi Lajcsi

Bomba formába hozta magát Lagzi Lajcsi, aki világéletében a kilókkal küzdött.

A mulatós műfaj helytartója világéletében küzdött a súlyával. Hol rettenetesen elhízott, hol látványosan lefogyott, márpedig az úgynevezett „jojózás" köztudottan nem egészséges.

A trombitás zenész számtalan módszert kipróbált már, hogy rendbe rakja a testét, de tartós hatást nem tudott egyikkel sem elérni. Nem adta fel azonban a reményt, hogy az utóbbi években ismét felszaladt pluszkilókat leadja, ezért fél évvel ezelőtt ismét belevágott egy fogyókúrába, méghozzá nem is akárhogyan.

– Az eladásra kínált Mercedesemnek köszönhetem, hogy találkoztam az azóta barátomnak tartott Jánossal, aki megismertetett velem egy érdekes módszert – mondta Lagzi Lajcsi, aki korábban már másfél mázsát is nyomott.

– Az autóvásárlásról beszélgettünk, amikor azt tanácsolta, hogy próbáljam ki azt a készítményt, amivel ő is eredményt ért el. Ez a szer azért fantasztikus szerintem, mert nem kell mellette koplalni. Fél éve kezdtem használni, és bár mindvégig ehettem a kedvenceimet, a legzsírosabb ételeket, mint mondjuk a kolbász vagy a szalonna, mégis csak úgy tűntek el rólam a kilók.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: