2016-04-26 18:30:00• hírek • Szatmár.ro

Erős közösségi támogatás

Erős közösségi támogatással, mintegy 17000 támogató aláírással együtt iktatta megyei tanácsosi jelöltlistáját Pataki Csaba elnökjelölt vezetésével az RMDSZ csapata.

„Rendkívüli érzés a Szatmár megyei közösségnek ilyen mértékű támogatását érezni" - nyilatkozta Pataki Csaba, az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltje annak kapcsán, hogy mintegy 17000 támogatói aláírással együtt iktatták az RMDSZ megyei tanácsosi listáját. Hozzátette „Az RMDSZ jelöltjei iránt tanúsított nagymértékű bizalom megerősítésén kell dolgoznunk a következő időszakban. Konkrét intézkedéseket, az elmúlt időszak pazarló politikájának leállítását kell meghonosítanunk a Szatmár Megyei Tanácsnál is. Az emberek azt várják el az RMDSZ-től, hogy átlátható, a megye minden lakosának jövőképet mutató intézkedéseket hozzon, amelyek érintik a megye minden települését. Megyei tanácsosi csapatunk erre vállalkozik" - nyilatkozta Pataki Csaba, kimeleve, hogy a Német Demokrata Fórummal kötött megállapodás értelmében erős jelöltekkel gazdagodott a lista a svábság küldötteivel. Az RMDSZ megyeszerte nagy hangsúlyt fektetett a támogatói aláírások gyűjtésére.

Csak Szatmárnémetiben Kereskényi Gábor, az RMDSZ polgármesterjelöltje és a Szövetség tanácsosi listája egyedül annyi támogatót gyűjtött néhány hét alatt, mint a többi jelölt együtt, mintegy 7200-at.

A Megyei Tanács RMDSZ frakciójára váró feladatokkal kapcsolatban Pataki elmondta, hogy a szatmári emberek érzik és beszélik, hogy a megye egyre inkább leszakad a szomszédos megyékhez képest, a legtöbb gazdasági mutató tekintetében még a moldvai megyék, még Botosani is megelőz minket.

„Ám akik nyitott szemmel járnak Szatmár megyében, látják a fejlődést azokon a településeken, ahol RMDSZ-es polgármesterünk, erős önkormányzati képviseletünk van. Ebben a szellemben kell egy megyei fejlesztési folyamatot újraindítani a következő években" - jelentette ki Pataki Csaba

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: