2008-03-18 15:39:18• hírek • Anna Szelényi

Erogén horoszkóp

Egyes asztrológusok mindegyik csillagjegyhez erogén zónákat rendeltek.

Ezen elképzelés előnye az lenne, hogy annak alapján, amit az asztrológusok kiolvasnak a csillagok állásából, a nők megtervezhetik hódítási hadjáratukat.

Tekintsük meg tehát, melyek a csillagjegyek erogén zónái:

Kos

Erogén zónák: a fej és az arc

A Kos férfiak imádják, ha az arcukat simogatják, és szinte kirázza őket a hideg (jó értelemben), ha valaki hajukba túr. Imádják, ha partnerük halántékukat masszírozza, vagy ha gyengéden ajkukkal megérinti arcukat.

Bika

Erogén zónák: a nyak

Aki el szeretné kényeztetni a bikát, annak elegendő egy nyakkörüli gyengéd simogatás. Arról nem is beszélve, hogy a nyaktáji csókok a legmegfelelőbb módjai annak, hogy elfelejtessék vele a nyakkendő szorítását.

sexymanIkrek

Erogén zónák: kezek, karok és vállak

Az ikrek szenvedélye a kezekbe összpontosul. Szereti szeretkezés közben ujjait ajkaidon végigsimítani, hogy érezhesse csókjaid gyengédségét. A karok a legélénkebb érzékelő szervek, amelyek előszeretettel kulcsolódnak össze a partner testén.

Rák

Erogén zónák: a mellkas

A csillagjegy szülöttei, úgy a nők, mint a férfiak igen fogékonyak a francia csókra, ám emellett a mellkas a legérzékenyebb testrészük. Egy Rák férfi számára egy sikeres szerelmi együttlét kezdetét a mellkasra lehelt forró csókok kavalkádja képezi.

Oroszlán

Erogén zónák: a hát

Az Oroszlán férfi az erotikus masszázsok rajongója, aki minduntalan új élményekre sarkallja partnerét. A klasszikusan hangzó, ám annál erotikusabb körömkarmolások azok, amelyek igazán elkápráztatják.

Szűz

Erogén zónák: a has

Ha gyengéd csókokkal borítod be hasát, akkor még azt is elfelejteted vele, hogy rajtad kívül más is létezik a világon.

Mérleg


Erogén zónák: csípő és fenék

Könnyedén megkülönböztetheted a Mérleg férfiakat a horoszkóp más jegyeitől, hiszen ezen példányok szembetűnő hátsóval rendelkeznek. Arra gerjednek a legjobban, ha ajkaiddal megérinted a csípőjüket, miközben kezeid nyugodtan más vizekre evezhetnek…

Skorpió


Erogén zónák: a nemi szervek

Úgy tűnik, ezzel nem mondtam semmi újat, hisz ha jól belegondolunk melyik férfi számára nem erogén zóna az intim környék? Igazság szerint a skorpiók számára az ilyesfajta érzékelés sokkal intenzívebb, mint más jegyek esetében, így ők mindig előnyben részesítik majd a hagyományos szexuális együttlétet.

Nyilas

Erogén zónák: oldalbordák, haj

Ha csókolózás közben alig észrevehető módon megérinted oldalbordáit, észreveheted majd, hogy rögtön libabőrős lesz, és felgyorsul a légzése. Ezen kívül, úgy a nők, mint a férfiak intenzív módon érzékelik a hajat megcélzó érintéseket.

Bak

Erogén zónák: a térdek

A Bak anatómiailag legérzékenyebb testrésze egyúttal a legerogénebb is. Általánosságban a térdeket nem tekintik kiváltképp erogén zónáknak, ám kevesen tudják azt, hogy ott számos felfedezésre váró rejtély létezik.

Vízöntő


Erogén zónák: a lábszár és a boka

Habár még a Vízöntők sincsenek teljességgel tudatában ezen erogén zónának, kétségkívül számos örömet okozhat egy hozzáértő kéz simogatása, nem beszélve az erre a területre koordinált csókokról.
Halak

Erogén zónák: talpak, lábujjak

Úgy tűnik ebben az esetben igaz a mondás, miszerint az öröm lábai előtt hever. A Halak esetében a szenvedély alulról fölfelé irányul, tehát ha le akarod venni a lábáról, akkor ezt megteheted a lábujjak és a talpak puszilgatása által.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: