2016-07-29 12:05:39• hírek • Szatmar.ro

Erdély egyik legismertebb endokrinológusa rendel Szatmárnémetiben

„A gyógyulás hit kérdése is, objektív, tudományos felmérések igazolják ezt", szól dr. Kun Imre Zoltán orvosi hitvallása. AZ 1942-ben Nagyváradon született professzor jelenleg Erdély egyik legismertebb endokrinológusa, a szakterület egyik legnagyobb szaktekintélye. A professzor ezentúl Szatmárnémetiben is rendel, méghozzá a West Medica Klinikán.

Dr. Kun Imre Zoltán egyetemi tanár, az orvostudományok doktora a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) általános orvosi karán végzett 1966-ban. 1990 óta főorvos, a MOGYE endokrinológiai tanszékének adjunktusa, majd 2001-ben nevezik ki az Endokrinológiai Klinika élére. Jelenleg nyugalmazott endokrinológiai főorvos. Közben 1995-ben elvégezte a Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskolát, jelenleg a Keresztény Orvosok Szövetségének elnöke, a Sapientia Alapítvány Kuratóriumának tagja.

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek szakterülete. A legismertebb és leggyakoribb problémát a pajzsmirigy okozza, de a mellékpajzsmirigy vagy éppen a mellékvese megbetegedése is meglehetősen gyakori.

Dr. Kun Imre Zoltán elsőként augusztus 5-én rendel Szatmárnémetiben, a West Medica Klinikán. Az elképzelések szerint a professzor először havonta, kéthetente látogat majd Szatmárnémetibe, a rendeléseire pedig a West Medica Klinikán lehet előjegyezni a  0261-769725, a 0361-409222 vagy a 0745-572099-es telefonszámokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: