2009-03-10 17:27:26• hírek • Danubius Online

Eminem új albummal rukkol elő

Kétrészes albummal jelentkezik Eminem. Az első rész májusban, a második pedig év végén kerül a boltokba.

Május 19-én érkezik Eminem új albumának első része, a Relapse, tudatja a Danubius Online.  A folytatásra sem kell sokáig várni, ugyanis a Relapse 2 az év végén jelenik majd meg. A felvételeken hallható lesz  Dr Dre és 50 Cent is. 50 Cent „Before I Self Destruct” című negyedik lemeze pont emiatt késik immáron sokadszor. Őt viszont ez nem zavarja. „Nem szabad elfelejteni, hogy én Eminem felfedezettje vagyok!” –fűzte hozzá.

Eminem

Eminem májusban megjelenő albumának egyik száma, a „Crack A Bottle” vezette a Billboard Hot 100 listát, és megdöntötte a nyitó heti digitális eladást is.

Nem meglepő ez az adat, hisz a rapper pályafutása során 75.000.000 lemezt adott el, legutóbbi stúdióalbuma pedig négyszeres platina lemez lett.

“A Relapse-nek már tavaly meg kellett volna jelennie, de Dre és én visszamentünk a stúdióba, hogy egy kicsit dolgozzunk még az anyagon, és végül fél évig bent is ragadtunk. Rengeteg új ötlet merült föl, sok új dalt írtunk, melyeket a Relapse 2-n lehet majd hallani” – tette hozzá a rapper.

Eminem  napjaink legnépszerűbb és legvitatottabb rappere, nyert már Grammy- és Oscar-díjat is. Már az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke, George Bush is jellemezte őt, a következőképp: A gyermekbénulás óta ő jelenti a legnagyobb fenyegetést az amerikai gyerekek számára." Ami azt illeti már ránk is

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: