2014-11-22 01:49:19• hírek • Kocsis Zoltán

Elkezdték a munkát, lezárták a Hegyi út elejét

Amint azt az önkormányzat csütörtök délután közhírré tette, péntek este elkezdtek dolgozni a Hegyi út elején (Octavian Goga), minek következtében az útszakaszt átmenetileg lezárták a közúti forgalom elől.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint mintegy nyolcvan méteres szakaszon dolgoznak az úttest alatti villanyvezetékek cseréjén. Ez az oka annak, amiért péntek este 22.00 órától megtiltották a közúti forgalmat a Burgya-sarok és a Biki (George Boitor)-tér között. A bejelentés szerint az forgalomkorlátozás szombat éjfélig tart.

A munkálatok és az útzár miatt a Decebal-hídról érkező autók nem tudnak balra térni a Hegyi útra. Folytatniuk kell az útjukat egyenesen a Szatmárzsadányi (Closca) úton, majd a körforgalomnál balra fordulnak és a Rosetti utcán keresztül jutnak vissza a Hegyi útra. A 17-es lakónegyed felől érkezők ugyanezen az útvonalon kerülhetik meg az útzárat: balra fordulnak a Rosettire, majd a körforgalomnál jobbra a Szatmárzsadányi úton végig és kiérnek a Burgya-sarokra.

A forgalomkorlátozás természetesen a tömegközlekedést is érinti, ám nem jelenti azt, hogy ezen időszakban nem járnak majd a buszok a Hegyi úton. A Transurban járatai ugyanis szintén a Rosetti - Szatmárzsadányi (Closca) útvonalon kerülik meg a munkálatokat. A Biki-téri buszmegálló pedig a Szatmárzsadányi útra kerül át ideiglenesen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: