2016-05-20 16:19:03• hírek • Kocsis Zoltán

Elkezdődött a strandröplabda Balkán-bajnokság

Az utóbbi évek legnagyobb fajsúlyú sporteseménye kezdődött el péntek délelőtt Szatmárnémetiben, egész pontosan az Október 25 téren. Bizony, a Közigazgatási Palota és a Szakszervezetek Művelődési Háza közötti betonrengeteg rangos nemzetközi sporteseménynek ad otthont: strandröplabda felnőtt Balkán-bajnokságnak. Csak egy kis homok kellett hozzá...

A regionális megmérettetésen hat ország, Románia mellett Görögország, Törökország, Szerbia, Moldova és Bulgária összesen ötven sportolója vesz részt: 12 női és 13 férfi páros.

A tornának nem csak a helyszín miatt van szatmári vonatkozása, a nemrég Svájcban megrendezett 21 éven aluliak számára kiírt világbajnokság 5. helyén végző páros, Vaida Beáta és Adriana Matei it ott van ugyanis a mezőnyban. „Legalább hat olyan csapat indul, akik jobbak mint mi, ezért az első négybe kerülés óriási eredmény lenne", nyilatkozta a torna előtt esélylatolgatás gyanánt Adrian Pricop edző.

A torna vasárnap délutánig tart, ezen a napon rendezik az elődöntőket, döntőket. Remek alkalom ez mindenki számára, hogy megismekedjen ezzel a szabadidősportnak is kitűnő játékkal.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: