2015-07-27 12:44:34• hírek • Szatmár.ro

Elkészült az Utcazene Fesztivál hivatalos videója

Nézd meg az év eddigi leghangulatosabb szatmári fesztiváljának összefoglaló kisfilmjét.

Másodszor rendeztek Szatmárnémetiben utcazene fesztivált július elején. Amint az előző évben, ugyanúgy most is csak magántőke felhasználásával szervezték a rendezvényt. Szatmárnémeti történelmi városközpontjában öt mini-színpadon 30 zenekar vérpezsdítő muzsikával töltötte meg a város szívét.

A remek zenekarok közül nem volt egyszerű kiválasztani a legjobbat, ezért megosztott első díjat kapott két kiváló zenekar, akik mind a színpadokon, mind az utcán elvarázsolták a közönséget: az Egerből érkező Hungariddim és a marosvásárhelyi Koszika and the Hotshots. A második helyezett a pécsi INTU Band lett, a harmadik helyen pedig a kolozsvári FunKorporation végzett.

Különdíjként az ASH Band képviselheti Szatmárnémetit versenyzőként a veszprémi nemzetközi Utcazene Fesztivál mezőnyében. A Balcony TV különdíját - felvétel és a lejátszási listán való szereplés - a Road To Freedom nyerte, ami a szatmári Henter Ambrus projektje. A Facebookon megszervezett szavazás alapján a rendezvény közönségdíjasa a szatmárnémeti The Hats zenekar lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: