2015-09-09 09:11:48• hírek • Blikk.hu

Elhunyt Harangozó Teri

Közösségi oldalán vett búcsút Harangozó Teritől Terry Black! Az előadóművész ugyanis azt a hírt kapta, hogy jó barátja örökre eltávozott az élők sorából.

- Negyven évig voltam jóban Terikével, örömében bánatában. Mivel a családjától semmi hír nem érkezett állapota felől lassan két hete, folyamatosan érdeklődtem a kórházban is. Ma este kaptam közösségi oldalamra egy döbbenetes hírt Terike egy rajongójától a szomorú valóságról. Azonnal visszaírtam az asszonynak, aki megadta az elérhetőségét. Könnyek között mondta el, hogy Terike a műtét utáni szombaton jobban lett, már a sminkkészletét kérte és készült arra, hogy kikerül az intenzív osztályról és értesíti barátait. A hölgy szerint azonban hirtelen nagyon rosszul lett, ekkor a fájdalmak elkerülése miatt az orvosok altatni kezdték, azóta nem tért magához és sajnos ma este a szíve felmondta a szolgálatot. Nagyon megrendített a hír és mivel a család nem ad tájékoztatást Terike viszont több mint egy ország kedvence volt, úgy éreztem, hogy a közösségi oldalamon keresztül tudatni kell mindenkivel, hogy nincs többé a legenda.

Pillanatokon belül tucatszám érkeztek a részvétnyilvánítások - tette hozzá Terry Black elcsukló hangon. Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt az 1965-ös Ki mi tud? felfedezettjét két héttel ezelőtt rohammentő szállította kórházba, miután elkezdett fulladni.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: