2014-09-19 09:56:20• hírek • MTI

Életfogytiglanit kaptak a gyilkos craiglistes ifjúházasok

Letöltendő életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték csütörtökön a pennsylvaniai "craiglistes ifjúházasokat", akik szórakozásból lépre csaltak és meggyilkoltak egy férfit.

A 22 éves Elytte Barbourhoz hozzáment 19 éves Miranda Barbour esete az országos megrökönyödést keltett Amerikában, mert a nő, Miranda azt állította, hogy azon a kitervelt emberölésen felül, amelyért most élete végéig börtönbe zárják, 22 sátánista gyilkosságot követett le.

Miranda Barbour az egyik legnagyobb amerikai hirdetési oldalon, a Craiglisten keresztüllépett kapcsolatba a "társaságot" kereső, 42 éves Troy LaFerrarával, akit tavaly november 11-én a férje segítségével egy autóban megölt. A nő több mint hússzor döfött kést az áldozatba, miközben a házastársa hátulról egy kötéllel fojtogatta a férfit.
A pár vádalkut kötött, hogy elkerülje a halálbüntetést.

A sajtóban "craiglistes gyilkosként" emlegetett nő egy börtöninterjúban azt állította, hogy  korábban egy 22 emberéletet követelő gyilkosságsorozatot követett el egy sátánista szekta tagjaként. Azt állította, hogy Alaszkától Kalifornián és Texason át Észak-Karolináig ölt.

Állítását azonban a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nem tudta megerősíteni. Miranda Barbournak a New York-i The Daily News című bulvárlap értesülése szerint van egy kislánya, aki egy előző kapcsolatából származik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: