2014-11-20 10:49:27• hírek • (x)

Éjszakai fürdőzés az Aquastarban november 29-én

A hétfővel megtoldott hosszú hétvégén éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastar gyógy- és élményfürdőben.

A régió kedvenc gyógy- és élményfürdőjében a december 1-jét is magába foglaló hosszú hétvégének szombatján különleges éjszakai fürdőzést szerveznek. Aki már részt vett ilyenen, valószínűleg visszavágyik: az ilyen rendezvényeknek egészen különleges hangulatuk van, az éjszakai órákban igazán más varázsa van az élményfürdőzésnek.

Nem is beszélve a szaunázásról: az izzasztó, komoly méregtelenítő hatással bíró tevékenységben most is a szatmáriak segítségére lesz a mátészalkai Sanyi bácsi. A szaunamester most is forró hangulatot, izzasztó pillanatokat ígér a november 29-i estére.

Az éjszakai fürdőzést a Passion4Salsa fiatal táncosainak fellépése teszi még színesebbé: előadásukban a latin zene ritmusaira salsát, bachatát, merenguét táncolnak majd. A hangulatot pedig az Aquastar bárjában készített különleges koktélok is emelik majd.

Az éjszakai fürdőzés alkalmával szokás szerint az Aquastar Aquapark 22.30 órakor nyitja meg kapuit, a rendezvény pedig hajnali 2 órakor ér véget. Az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy csak 25 lejbe kerül, ami magába foglalja az összes fedett medence és az összes szauna használatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: