2015-11-26 12:03:49• hírek • (x)

Együtt az egeszségért - szombaton az Aquastarban

November 28-án egészségügyi tanácsadás, vizsgálatok és kedvezményes gyógykezelések is lesznek az aquaparkban.

Az Aquastar élmény- és gyógyfürdő, bár sokan szórakozás, lazítás miatt keresik fel, nem szabad megfeledkezni róla, hogy az Aqua Medica révén komoly gyógyászati központként is működik. Ezért november 28-ra, szombatra egy igazán színes programot állítottak össze, melynek központi témája az egészségmegőrzés.

Látogass el szombaton az Aquastarba és vegyél részt 12 órától az egészségmegőrzésről és egészségről szóló előadásokon és ezt követően 14 órától póbáld ki az Aqua Medica szolgáltatásait kedvezmenyes áron. A rendezvény meghívott vendége Dr. Popa Bogdan kardiólógus és Dr. Popa Anamaria táplálkozási- és életmód tanácsadó, a Metabolic Balance szatmári képviselője.

A résztvevőknek lehetőségük lesz a nap folyamán szív-ultrahanggal megvizsgáltatni szívük életkorát, valamint személyreszabott fogyókurás programot kapni. Minden gyermeket ingyenes szomatometriás vizsgálatra (fejlődési állapotfelmérés) várnak a gerincferdülések és a lúdtalp korai megelőzése valamint a gyermekek egeszséges fejlődésének érdekében. Utóbbi vizsgálatokat  az Aqua Medica gyógykezelő központ csapata fogja elvégezni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes és minden előre regisztrált résztvevő ajándékot kap: egy 30%-os vásárlási utalványt, amelyet november 28-án használhat fel az általa kiválasztott szolgáltatás igénybe vételéhez. Regisztálj a 0748057781-es számon, illetve a www.aquastarmedica.com oldalon az Előjegyzések menüpont alatt.

"Legyünk együtt aznap az Aquastarban, hogy tegyünk együtt valami jót az egészségünkért!" - ez az akció mottója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: