2013-10-21 10:37:42• hírek • Szatmár.ro

Együtt a szatmári biztonságos közlekedésért

fotó: Archiv
fotó: Archiv

Kézbe vesszük a város és a megye biztonságos közlekedésének az ügyét! Ebben a munkacsoportban te is tag lehetsz, csak mondd el, hol tapasztalsz hibákat, hiányosságokat a megyeközpont vagy a megye útjain. Észrevételeidet és javaslataidat nyereményekkel jutalmazzuk!

Nem kell egyebet tenned, mint fotód, rajzod vagy szöveges véleményed beküldésével jelezd számunkra: hol vannak helytelenül kihelyezett, ottfelejtett vagy rosszul látható közlekedési táblák, helytelen útburkolati jelzések, szabálytalanul parkoló jármüvek vagy bármilyen más jelenség, amely a közlekedés biztonságát befolyásolhatja.

Az egyhónapos kampány anyagait és javaslatait átadjuk a városi és megyei közlekedésbiztonsági munkacsoportoknak, figyelemmel kisérjük a további fejleményeket és beszámolunk a jobbító intézkedésekről is.

Fotód vagy rajzod mellé ne feledd elküldeni:
1. a pontos helyszínt
2. az észlelt problémát
3. elérhetőséged - név és telefonszám

A cikkünkhöz csatolt űrlap segítségével beküldött javaslatodat a Szatmár.ro-n publikáljuk, és amennyiben neked kedvez a szerencse, személyi igazolványoddal székhelyünkön átveheted a három ajándéktárgy egyikét.

Az Auto Check Center és a Szatmár.ro közös kampánya ma kezdődik és egy hónapon keresztül, tehát november 19-ig tart. Hetente kerül sor sorsolásra, a szerencsések az Auto Check Center ajándékainak örülhetnek majd. Az első helyezett díja egy polárfelső és egy fényvisszavrős mellény lesz, a második helyezett ajándéka egy fényvisszaverő háromszög és egy fényvisszaverő mellény lesz, a harmadik helyezett pedig egy hosszúujjú galléros pólónak örülhet.

Tegyünk és nyerjünk együtt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: