2007-12-06 18:09:36• hírek • Szatmar.ro

Egyszerű, egészséges és divatos frizurák

Érdekelne, hogyan igazítsd meg hajadat, hogy divatos legyen? A válasz: egyszerűen és minél természetesebben. A frizuránal is fontosabb, hogy hajadnak egészségesnek kell lennie. Egy ápolatlan haj nem nézhet ki jól, akárhogy is próbálnád megigazítani.

Könnyed, egyszerű frizura...mióta is várunk erre a tendenciára?! Függetlenül attól, hogy hosszú vagy középhosszú hajjal rendelkezünk, mindannyian átestünk a „lófarok” időszakán. Egyike a legegyszerűbb és legrendezetteb frizuráknak nem is beszélve arról, hogy akkor is kiment a bajból, ha nem éppen frissen mosott a hajunk. Felviszünk egy kis zselét vagy fixálót hajunkra és máris olyan mint „új korában”, ám vigyázzunk ez a trükk csak egy nap erejéig érvényes.

 

Természetes
Habár tetszett gyerekkori frizurád, lemondtál róla gondolván, hogy már nincs összhangban a divattal. Jó hírem van számodra, mostantól büszkén hordhatod, hisz semmi sem modernebb mint a természetes frizura. Hajadat viselheted lazán összefogva a nyakadnál, vagy a fejed tetejére felkötve egy egyszerű hajgumival. Ez a frizura a szezon egyik kedvence ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető. A lófarkat hordhatod lazán összefogva vagy fonottan is, a lényeg, hogy a hajad minél természetesebbnek tűnjön.

Hogyan jársz el otthon? Szárítsd meg hajadat egy körkefével addig míg a rakoncátlan hajszálak teljességében kisimulnak. Fogd össze hajadat egy lófarokba a fejed tetején, majd simítsd el a kibújt hajszálakat vagy rendezd őket arcod köré.

Egyszerűen nagyszerű

Ez a típusú frizura a legmegfelelőbb a mai modern nők számára. A hajat egyszerűen kibontva lehet hagyni egy kevés hullámot biztosítva neki. Habár az igazítás kevés időt vesz igénybe, a hajápolás alapfontosságúvá válik. A hajnak tisztának, dúsnak és hidratáltnak kell lennie. A hajzselé háttérbe kerül és átveszik helyét a könnyű hajhabok. Ez a típusú frizura nagyszerűen illik az olyan független nőkhöz, akik jól akarnak kinézni de nincs idejük komplikált és merev frizurák készítésére.

Hogyan jársz el otthon? Szárítsd meg hajadat egy körkefe segítségével majd fújj rá egy kis fixálót vagy használj hajhabot a dús hatás érdekében.

Göndör tincsek

A nőiességet nem felejtette el ez a szezon sem. És mi tudná jobban leírni azt, mint a göndör haj? Ez a bonyolultnak tűnő, szexi frizura igen egyszerűen elkészíthető. A göndörség a nőiességen és játékosságon kívül, amelyet kifejez, nagyszerűen megy a komoly és estélyi öltözetekhez is.

Hogyan jarsz el otthon? Szárítsd meg hajadat hajszárítód hideg levegőjével és egy körkefe segítségével göndörítsd be a végeket. Ezenkívül rendkívüli eredményt érhetsz el, ha hajcsavarókat és hajhabot használsz. Fürtjeid természetesek és csillogóak lesznek.

Hátul összefogott konty

Hurrá! Úgy tűnik lejárt a tökéletesen egyenes hajból készült szofisztikált kontyok ideje. Most akármilyen tendenciát választánal, egyszerűen elkészítheted otthon is. Egy alkalmi frizurának tökéletesen megfelel a konty. Igen, jól hallottad, egy egyszerű konty.

Hogyan jársz el otthon?  Szárítsd meg hajadat több irányba. Szedd össze a tincsket kiindulva a homlokodtól és fogd össze egy kontyba egy hajgumi és pár hajcsat segítségével. Borzold össze egy keveset majd engedj ki pár tincset bretonodból és kész is van.

Szelényi Anna

 

Kapcsolódó oldalak:

frizura.lap.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: