2014-11-25 16:29:24• hírek • (x)

Egy vásár, ahol minden a gyermekekről szól!

Keresztelőt tervezel vagy a csöppség szülinapi zsúrját? Valami igazán divatos ruhát vennél a kicsinek vagy a gyerekszoba falára mesefigurákat festetnél? Nem kell százfelé rohannod! Az apróságok és szüleik, illetve a jövendőbeli szülők örömére most először kerül megrendezésre egy olyan kiállítással egybekötött vásár Szatmárnémetiben, ahol mindezeket egy helyen megtalálhatod. December 13-14.-én irány a Grand Mall!

Nem csak a látogatókat, hanem a kiállító cégeket is várják a szervezők - hiszen szeretnék, ha a keresztelőre készülő boldog szülők egy helyen tudnának válogatni a fényképészek/videósok, a zenészek, a cukrászdák és a dekorációkészítők ajánlataiból. De várják azon cégek, kisvállalkozók jelentkezését is, akik újszülött- és gyermekruhák, játékok, gyermekkocsik, járókák gyártásával és/vagy forgalmazásával foglalkoznak.

Ezen a vásáron az apróságok és szüleik sem fognak unatkozni, hiszen a gyermekek a rengeteg játszás, szórakozás és mókázás mellett a Mikulással is találkoznak majd - eközben szüleik a bőséges árukínálatból kiválaszthatják a legmegfelelőbb ajándékot szemük fénye számára, s gyermekgondozással és -neveléssel kapcsolatos hasznos tudnivalókat is hallhatnak a szakemberektől.

A kétnapos, kiállítással egybekötött vásár pedig egy fantasztikus divatbemutatóval zárul, melynek keretében a gyermekek jól ismert szatmári divattervezők alkotásaiban vonulnak végig a kifutón.

A cégek a kiállításon való részvételi szándékukat a 0746960726-os (Adrian) és a 0740335179-es (Cristina) telefonszámokon, illetve az adrian.caraba@yahoo.com és a crissnem@yahoo.com e-mail címen jelezhetik.

Kár lenne kihagyni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: