2006-04-08 11:06:08• hírek • Szatmár.ro

Egy óra a feszes hasért

Te is szeretnél nyáron a hasadat szabadon hagyó topban és csípőnadrágban feszíteni?

Te is szeretnél nyáron a hasadat szabadon hagyó topban és csípőnadrágban feszíteni? Ha már most elkezded a Czanik Balázs által kidolgozott hasfeszesítő edzésprogramot, biztos lehetsz benne, hogy a párnácskák helyét hamarosan az izmok veszik át.

A kidolgozott, látványos hasizom a fiúknak és a lányoknak egyaránt fontos. Ennek eléréséhez intenzív kardioedzésre (pl. futásra, kerékpározásra, aerobikra) és kitartó erősítésre van szükség.

Utóbbira kiváló megoldás az a „has burning" névre keresztelt program, amelyet Czanik Balázs dolgozott ki. Ez az óratípus bizony elejétől a végéig a has formálásáról szól. Elsőre elég hihetetlennek tűnik, hogy ötven percig lehetséges egyetlen izomcsoportra dolgozni, hiszen a többi órán a hasizomgyakorlatok legfeljebb tíz percig tartanak, és úgy is elég fárasztónak tűnnek.

Balázs szerint a titok nyitja a sok nyújtásban és a feladatok váltogatásában rejlik. A bemelegítést követően nagyjából 25 perc statikus izommunka, majd újabb 25 perc dinamikus gyakorlatsor következik. Az előbbinél sok a hosszan, több másodpercig kitartott elem, amelyek helyes végrehajtásához nélkülözhetetlen a teljes összpontosítás.

A dinamikus részben nehezebb, lendületesebb gyakorlatok kaptak helyet. Az óra során Balázs kőkeményen megdolgoztatja az egyenes és ferde hasizmokat és a hátizmokat is.

A „has burning" órát heti egyszer-kétszer érdemes beiktatnod az edzéstervedbe. A gyakorlatok már viszonylag rövid idő alatt látványos eredményt hoznak. Bátran ajánlhatók kevéssé jó kondiban lévőknek, illetve újdonsült anyukáknak is, akik szeretnék visszanyerni alakjukat. Hölgyvilág

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: