2016-11-24 12:17:40• hírek • (x)

Egy napig ingyen próbálhatod ki az Energy Kardio Club edzéseit

A napot te választod ki - csak egy ismerősre van szükséged, aki már a Shopping Plázában található edzőterem bérletese.

Keresed a számodra megfelelő mozgásformát? Szatmárnémeti egyik legnépszerűbb edzőterme, az Energy Kardio Club segít abban, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő edzést! Erősödni akarsz, izmosodni, vagy megszabadulnál az úszógumitól és a pocaktól? A választék bőséges, és most eláruljuk azt is, hogy hogyan tesztelheted a kínálatot egy napon át, ingyen.

Az Energy Kardio Clubba nagyon sokan járnak, így nem lesz nehéz egy olyan ismerőst, barátot találnod, aki már ott edz. Ha pedig ez megvan, jelentkezz be az edzőterembe, add meg az ismerős nevét is, és ingyen kipróbálhatod a mozgásformákat. Ha pedig úgy döntesz, hogy bérletes leszel, akkor te is és az ismerősöd is 10 százalékos kedvezményben részesültök.

A több mint 400 négyzetméretes edzőteremben kilenc tapasztalt edző vár, hogy együtt megvalósítsátok a kitűzött célodat.

A funkcionális tréning részeként egész hetes programot dolgoznak ki neked az edzők, annak függvényében, hogy hány alkalommal szeretnéd fejleszteni izomzatod. Próbáld ki az erősítő gyakorlatokat TRX-el, homokzsákkal, Rope-kötéllel vagy éppen gömbsúlyzóval (kettlebellel).

Az Energy Kardio Clubban külön igény esetén személyre szabott edzésprogramot is összeállítanak, emellett pedig táplálkozási szakértő tanácsait is ki lehet kérni, hogy az izzasztó edzés a megfelelő étkezéssel a leggyorsabban látható eredményt hozzon!

Ha fogyni szeretnél, húsz terembicikli, valamint légellenállásra alapuló evezőpad vár! Szintén a fogyásban segít a csoportos edzések legtöbbje. A cardio-step, a cardio-kickbox, a zumba, a deep-work, a tae-bo, vagy a mostanában hatalmas népszerűségnek örvendő body pump hatékonyan segít fitté és csinossá válni! Továbbá az Energy Kardio Club termeiben tartanak bodyart edzéseket és rehabilitációs órákat is, főleg hátgerinc-problémáktól szenvedőknek.

A Szatmárnémeti Shopping Plázában található edzőteremben hétfőtől péntekin 8 és 21 óra között várnak, szombaton pedig 9 és 12 óra között mozgathatod meg izmaid!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: