2015-10-09 11:48:15• hírek • Kocsis Zoltán

Egy nap után találtak rá az öngyilkos férfi holttestére

Alizmajor egy Krasznaterebes községhez tartozó, apró település, a Károlyi-család egykori területein. A legutóbbi, 2011-es népszámlálási adatok szerint alig 43-en lakják.

Holtan találtak rá egy középkorú férfira csütörtök délután az Alizmajor települést övező erdőben. A helybéli férfi maga vetett véget életének, felakasztotta magát, számolt be a tragikus eseményről a Szatmár Megyei Mentőszolgálat.

A mentősökhöz 16.50-kor futott be a riasztás, ám a helyszínre érkezve nem tehettek mást, mint megállapították a halál beálltát. A férfire felakasztva találtak rá az erdőben. Halálát nyaki gerinctörés okozta, amit akasztás közben szenvedett el.

A szakemberek azt is megállapították, hogy a 39 éves alizmajori férfi már jelentősebb ideje lóghatott a kötélen, mivel beállt nála a hullamerevség. Becsléseik szerint legkevesebb 24 órával azelőtt követte el kétségbeesett tettét, hogy rátaláltak.

Halálának pontos idejét és körülményeit azonban csak a boncolás elvégzése után tudják megállapítani.

Az elmúlt napok szomorú mérlege, hogy két nap alatt ő volt a második személy, aki önkezével vetett véget életének Szatmár megyében, miután kedd délután egy idős nő kútba vetette magát Batizon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: