2015-05-29 08:43:42• hírek • Szatmár.ro

Kiderült, hogy ki a Coica által titkolt befektető

A tanácsülésen hiába kérdezték a tanácsosok a polgármestert, az nem árulta el, ki építkezne a Burdea-sarkon.

A csütörtöki tanácsülés utolsó előtti határozati pontja volt az, melynek keretében a tanácsosok arra kellett volna rábólintsanak, hogy egy építmény kerüljön a Burdea sarokra, a nemrég lebontott OMV benzinkút helyére. Mivel a határozat szerint az építkezés alkalmával a közeli sétány és zöldövezet is érintett lett volna, illetve mert a kereszteződésben a közlekedés meglehetősen zsúfolt, a tanácsosok magyarázatot vártak a polgármestertől. Nagy Szabolcs felkérte Dorel Coicát, hogy áruljon el néhány részletet az építkezésről, hogy segítsen a tanácsosoknak a döntésben.

A polgármester viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy ott milyen cég akar építeni, illetve hogy mi kerülne a kereszteződésbe! Ezt azzal magyarázta, hogy a befektető nem szeretné még nyilvánosságra hozni a terveit, mivel magánterületek megvásárlását is tervezi és fél, hogy azok ára hirtelen megemelkedne.

A PNL és az RMDSZ tanácsosai ezért nem szavazták meg a tervezetet. Ezzel a tanács elutasította a tervezetet.

A polgármesteri hivatal aztán csütörtökön este sajtóközleményben közölte: a francia érdekeltségbe tartozó Quick gyorsétterem-hálózat szeretett volna ott McDrive típusú fast-foodot létesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: