2015-07-07 16:44:36• hírek • Szatmár.ro

Egy lépéssel közelebb a Burgya-sarki fast food megépítéséhez

McDrive típusú gyorsétterem nyilhat a Károlyi és a Szatmárzsadányi út kereszteződésében.

A keddi tanácsülésen megszavazták a tanásosok az egykori Burgya-sarki OMV benzinkút területének és környékének az új terület-rendezési tervét - ennek értelmében a parkolóként és zöldövezetként nyilván tartott területeket átminősítették, és szolgáltatások biztosítására alkalmas épület építésére alkalmassá tették. Ezzel gyakorlatilag elgördült az első akadály az autós gyorsbüfé megnyitása elől, amit Dorel Coica polgármester már többször is a tanács elé vitt - igaz, nem mindig megfelelő formában.

Először ugyanis a határozat megvitatásakor nem volt hajlandó elárulni, hogy mi is épülne a Károlyi és a Szatmárzsadányi utak kereszteződésében, a második alkalommal pedig hiányzott a dokumentációból a szándéknyilatkozat, ami szintén magyarázatot adott volna a tervbe vett építmény felhasználásról.

Nemrég azonban előkerült a szándéknyilatkozat, amely szerint valóban autós gyorsétterem épül majd a forgalmas kereszteződésben. Dorel Coica elmondása szerint a franciaországi székhelyű Quick gyorsétterem-lánc nyitna Szatmárnémetiben McDrive típusú gyorséttermet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: