2015-07-27 11:47:12• hírek • Kocsis Zoltán

Egy idős férfi oszlásnak indult holttestére bukkantak a Szamos közelében - Megállapították a halál okát és idejét!

Megdöbbentő, egyben rémítő leletre bukkant egy tüzifát gyűjtögető férfi Szatmárnémetiben: egy holttestre, amely már oszlásnak indult. A rendőrség gyorsan azonosítani tudta a férfit, hisz a zsebében megtalálták a személyi igazolványát.

Vasárnap délelőtt a mentőszolgálat és a rendőrség munkatársait is riasztották, amikor a tüzifát keresgélő férfi rátalált a holttestre a Golescu-híd melletti ortodox templom közelében. A holttest már napok óta ott lehetett, ám a Dunarii utcát szegélyező, civilizált európai városhoz cseppet sem méltó bozótdzsungel és szeméthalmazok tökéletesen elfedték azt.

A rendőrség nem árulta el a férfi személyazonosságát, csak annyit közölt, hogy egy 70 évnél idősebb, szatmárnémeti férfiról van szó. A helyszíni vizsgálatok során semmilyen erőszakra, idegenkezűségre utaló jelet nem találtak.

A holttestet a hullaházba szállították, ahol hétfőn végzik el rajta a boncolást. Ez választ adhat a kérdésekre, mi okozta a férfi halálát és ez mikor következett be.


FRISSÍTVE! A Szatmár Megyei Rendőrség hétfő délután kiadott közleménye szerint az elhunyt neve Stefan B. A hétfőn elvégzett boncolás szerint a halál oka dilatataív kardiomiopátia, azaz kitágulásos szívizom-elfajulás. A vizsgálat szerint a halál július 15-e körül állhatott be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: