2016-04-12 12:08:23• hírek • Szatmár.ro

Jó tett helyébe Double Rise jegyeket várj!

Új kezdeményezés, új fesztiválhangulat a 23. KMDSZ Diáknapokon!

A jótékonysági akciónk egy 2016-os projekt, amit a diáknapos csapatok részére találtak ki a szervezők. Az akció célja, hogy a diáknapozó csapatok örömet szerezzenek az árvaházak, óvodák rászoruló gyerekeinek. Erre biztatunk minden elszánt, jótékonykodni vágyó diáknapos csapatot. A KMDSZ Diáknapok a közös munka színtere, ahol a csapatok együtt dolgoznak egy közös cél eléréséért. A jótékonysági akcióval, a több mint 2000 diáknapozó feladata, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára.

Az akció a KMDSZ Diáknapok programjának része, így amint említettük, külön díjban részesül a legtöbb adományt összegyűjtő csapat.

A különdíj nem más, mint Double Rise Festival jegyek a csapat összes tagjának! A torockói Double Rise fesztivál Erdély első olyan magyar összművészeti kezdeményezése, ahol négy nap alatt, közel tucatnyi helyszínen, több mint száz programon vehetsz részt. Itt találkozhatsz a legtrendibb magyar zenekarokkal, és ugyanitt találod meg az underground művészek legjobbjait is. Zene és színház, irodalom és slam poetry, borudvar és táncház. Mámor és szerelem. És buli addig, míg mindkét Nap feljön az égre!

A fesztiválról további információkat a www.doublerise.ro oldalon találhatnak.

Arról pedig, hogy a nyertes csapatnak hogyan telik a nyári torockói fesztiválon majd részletesen beszámolunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: