2015-04-13 21:19:58• hírek • Szatmár.ro

Égett a száraz növényzet a Kubik tó medrében

Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a tűzet amely hétfő eset pusztította el a száraz növényzetet a nagyrészt kiszáradt Kubik tó medrében. A tűzoltóautók folyamatosan érkeztek a helyszínre, hogy meggátolják a lángok terjedését. Megtörténhet, hogy szándékosan okozott valaki tüzet, ugyanis a közelben található temető szemétgödre is lángra lobbant.

Hétfő késő délután lobbant lángra a Kubik tó medrében található száraz növényzet és szemét. A Szolidaritás lakónegyedet füst borította be, különösen amikor kicsit jobban feltámadt a szél.

A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, a medret több irányból is megközelítették, hogy oltsák a lángokat és meggátolják a tűz továbbterjedését.

A környéken lakók és a tűzoltók is arra gyanakodtak, hogy valaki szándékosan okozott tüzet, bár az is lehet, hogy egy égő cigarettacsikk miatt kezdett pusztítani a tűz. Meglepő módon kicsivel arrébb, a közelben található temető melletti szemetesgödör is lángra kapott - főleg emiatt gyanakodtak sokan szándékosságra. "Valaki nagyon unatkozott" - mondogatták.

Tűz volt a Kubiknál

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: