2015-09-02 17:53:48• hírek • (x)

Durva klubszendvics a Jackass újdonsága

A Jackass Burger House újdonságától a szemed-szád eláll - és korogni kezd a gyomrod!

Kicsit lopva a szlogent, akár azt is mondhatnánk: Ezek a Jackasses fiúk mindig kitalálnak valamit! A Jackass Burger House ugyanis amellett, hogy a város legfinomabb, hamisítatlan, marhahúsos amerikai hamburgerével vár, az ott dolgozók mindig kitalálnak és elkészítenek valami új, Szatmárnémetiben különlegességnek számító finomságot! Nem is olyan rég mutattuk meg a náluk készített currywurstot, ami a berliniek kedvence, most pedig egy new yorki származású finomsággal rukkoltak elő.

New Yorkban készítettek ugyanis először klubszendvicset - a legenda szerint az 1800-as években, egy pókerklubban. Az akkor még igen egyszerű eledel mára már igen változatos lett, a Jackassben készített háromszögű szenvdics pedig minden képzeletet felülmúl.

A fiúk négy vajjal megkent kenyérszelet sütésével-pirításával indítanak, aztán következik a bacon, a tojás és a többi hozzá - illetve belevaló. A finomságba beleharapva az ízlelőbimbóid a mennyországban érzik majd magukat, ezt garantálhatjuk. Akik kóstolták, már tudják, egy ilyen szendvics után tele lesz energiával az ember!

Jackass Burger House - Isteni a klubszendvicsük

Ha éhes vagy, ne feledd: a Jackass Burger House téged vár a Petőfi Sándor utca 37. szám alatt. Ha nagyon éhes vagy, akkor add le előre a rendelésedet a 0745-580-775-ös telefonszámon, és amint megérkezel, már eléd is teszik a finomságokat. A hamburgerező hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, pénteken 8 és 22 között hétvégén pedig szombaton 14 és 22 óra, vasárnap pedig 14 és 20 között vár.



Currywurst a Jackass Burger House-ban

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: