2014-07-25 16:49:34• hírek • Szatmár.ro

Lejátszotta első felkészülési meccsét az Olimpia

A csapat Brassó közelében edzőtáborozik, az ötödik ligás Botfalut 7-1-re verték az edzőmeccsen.

A Szatmárnémeti Olimpia tagjai Brassópojánán edzőtáboroznak, s a bajnokságra való felkészülés apropóján a Cosmin Bodea vezette együttes egy edzőmérkőzést is játszott az ötödik ligás botfalui gárda ellen. Ez igen jól sikerült a szatmáriak számára: a félidőben már 4-0-ra vezettek, a végeredmény pedig 7-1 lett a szatmáriak javára.

Bujor a 13. percben, Apostu pedig a 31. percben talált be. Három perccel később Bic volt eredményes, aztán Gavrilescu is betalált a 38 percben. A második félidőben az argentin Laso az 54. és a 75. percben is gólt lőtt, a szatmáriak utolsó gólját pedig Neagu szerezte a 78. percben. Úgy tűnik tehát, hogy az Olimpia új szerzeményeinek sikerült beilleszkedniük a csapatba.

Az Olimpia keretéből két alapember hiányzott: Rus és Bostina sérülés miatt nem játszott.

Az alacsony osztályos ellenfelet követően szombaton 11 órától a szintén második ligás Tatrangi Unireával csap össze a sárga-kék mezes alakulat. A tatrangiak egy csoportban szerepelnek majd az Olimpiával az augusztus végén elrajtoló második ligás focibajnokságban.

Addig is a fiúk komolyan készülnek az idénykezdésre: Csík Tibor technikai igazgatótól megtudtuk, minden reggel futóedzéssel indítják a napot, majd délután 17 órától egy újabb edzésen vesznek részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: