2014-07-28 11:33:55• hírek • Szatmár.ro

Döntetlen lett az Olimpia második edzőmeccsének a vége

1-1-es döntetlen lett a vége a Cosmin Bodea vezette Olimpia második felkészülési mérkőzésének.

Brassópojánán edzőtáborozik az Olimpia, a felkészülés keretében pedig már lejátszottak egy meccset  - az ötödik ligás Botfalu együttese ellen pedig sima, 7-1-es győzelmet arattak a szatmári fiúk. Nem volt viszont ennyire sima a második ligás Tatrangi Unirea elleni edzőmérkőzés - a Cosmin Bodea edzette együttes 1-1-et játszott azzal a csapattal, amellyel a hamarosan induló bajnokságban egy csoportban szerepel majd.

A meccsen már a 14. percben vezetést szereztek a tatrangiak, ügyesen kihasználva a szatmáriak védelmi hibáját. Az egyenlítés csak a második félidőben jött össze a Szamos-partiaknak, a 62. percben Gavrilescu beadását váltotta gólra Brata.

Bodea mindkét edzőmeccsen más-más felállásban játszatta a csapatot: a Botfalu ellen 4-2-3-1 felállásban játszott az Olimpia, a tatrangiak ellen pedig a 4-1-4-1-es felállást próbálták ki.

A következő napokban az Olimpia még egy edzőmeccset fog játszani, a pontos dátum viszont még nem ismert. Augusztus 9-én az Olimpia a Bihar FC ellen játszik felkészülési mérkőzést és 13-ra, illetve 16-ra is be van tervezve egy-egy meccs, de az ellenfél még nem ismert.

Az Olimpia összeállítása: Anca-Trip - Munteanu, Balau, Muresan, Iuhas, Micas, Gavrilescu, Bic, Laso, Neagu, Bujor. Játszott még: Paul, Scvarzkopf, Faur, Villand, Feier, Apostu, Brata.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: