2009-03-02 16:51:48• hírek • www.bulvaros.hu

Dobó Kata nős férfival költözik össze

A Bors információi szerint hamarosan közös lakásba költözik Dobó Kata, és zeneszerző kedvese, G. Levente. A hírek szerint a pár olyan otthont keres Békéscsabán, ahol fészket rakhatnak.

A.színésznő és nős kedvese ősszel szeretett egymásba, egy közös munka alkalmával. Levente volt ugyanis a sztár korrepetitora a békéscsabai Jókai Színházban, ő segített Katának abban, hogy minél tökéletesebbre képezze énekhangját. A  www.bulvaros.hu értesülései szerint Levente házassága már akkor sem volt tökéletes, a férfi ideiglenesen a stúdióban lakott, sporttáskából öltözött, így hamisak azok a vádak, miszerint a szép színésznő elcsábította volna, és ezzel egy családot tett volna tönkre.

Katának talán az is imponál, hogy tehetséges művésszel hozta össze a sors, Levente ugyanis zeneszerző, zongorista, korrepetitor, drámaíró, sőt színészként is kipróbálta magát. A szerelmesek eleinte igyekeztek titokban tartani kapcsolatukat, de a környezetükben élők számára egyértelmű volt, hogy alakul közöttük valami, hiszen minden szabad percüket együtt töltötték.

Dobó Kata és zeneszerző kedvese G. Levente az összeköltözést tervezte.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: