2014-10-22 14:25:15• hírek • (x)

Divatos téli lábbelire vágysz? Irány a Mark!

Folyamatosan érkeznek a téli kollekció darabjai a Mark Manufaktur bemutató-üzletébe.

A lehüléssel egyre közelebb kerülünk a télhez, így itt az ideje az őszi cipőket meleg és ellenálló téli lábbelikre cserélni. A szatmárnémeti Mark Manufaktur Closca sugárúti bemutatóüzletének polcaira napról napra újabb és újabb modellek kerülnek: csizmák és bakancsok, gyerekeknek, felnőtteknek, férfiaknak és nőknek egyaránt.

A kínálat színes, ám közös bennük a felhasznált kitűnő minőségű alapanyag, a pontos kivitelezés, na meg persze a tény, hogy a Marknál minden évszak kollekciója szorosan igazodik az európai divathoz.

Ahogy a természetben is eltűnnek az élénk színek a tél beköszönttével, úgy a őszi kollekció darabjai is kevésbé színesek: a téli lábbeliknél a rozsdabarna, a kék és a fekete színek dominálnak. A formák viszont akár a tél végéig is változhatnak - tudtuk meg a Marknál - ugyanis ha a vásárlók részéről igény érkezik egy-egy lábbeli átalakítására, akkor a kollekcióba bekerül a kliensek által óhajtott darab is.

Használd ki, hogy Szatmárnémetiben gyártja cipőit a Mark, és vásárolj kedvező áron a minőségi lábbelikből, tudva, hogy ezeket az ország nagy cipőboltjaiban akár dupla-áron lehet megvenni! Látogass el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Elméleti Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fogsz csalódni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: