2014-12-18 22:13:20• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a Sportiskola legjobbjait

A súlylökő Fischer Márk és a sakkozó Geiger Alex a sportiskola legjobbjai.

Az idén is ünnepi műsor keretében díjazta a sportiskola az idei évben kiemelkedő eredményt elért sportolóit. A gálaműsor keretében díjat kaptak a legjobb kosaras fiúk és lányok, a legjobb röplabdázók, kézilabdázó fiúk, vívók, asztaliteniszezők, labdarúgók, atléták és sakkozók is.

A díjátadást modern tánc, ének és egy igen látványos trambulinos zsákoló-show tette színesebbé.

A legjobb kosaras lány 2014-ben elért eredményei alapján Bolba Valentina, a legjobb röplabdázó pedig Varga Karla. Kézilabdában az iskola legjobbja Nicolae Istrate tanítványai közül Biro Stefano, Kibédi Béla tanítványai közül pedig Szilaghi Alex. A vívók közül különösen eredményes volt Scheitli Dávid, az asztaliteniszezők legjobbja Lep Denis.

A focisták közül a legjobbnak járó elismerést Rus Adrian kapta, aki tagja az U18-as válogatottnak és az Olimpia FC játékosa. A kosaras fiúk legjobbika Dobra Denis.

A sakkozók közül került ki az iskola legjobb, nem olimpiai sportágat gyakorló tanulója: ő Geiger Alex, edzője pedig Ardelean Gheorghe Catalin. Az olimpiai sportágak legjobbja Fischer Márk atléta, súlylökő lett - ő Glodean Marius tanítványa.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: