2015-03-25 13:19:57• hírek • Fizetett hirdetés

Debrecenbe kéne menni? Az Edmeeával megteheted!

A napi három budapesti járat mellett újabb útvonallal bővül az Edmeea Trans kínálata: áprilistól ugyanis már Debrecenbe is eljuthatnak a szatmári utazók.

Debrecen, mindamellett, hogy Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városa, ezer szállal kapcsolódik Szatmárnémetihez. Híres egyetemén sok szatmári diák tanul, nem kevésbé jó hírű egészségügyi intézményeit is gyakran keresik fel szatmári betegek. Ráadásul repülőterén immár egy éve menetrendszerűen száll le, illetve fel a Londonba és Eindhovenbe tartó gép. Nyáron pedig egyéb chartergépek is használják a légi kikötőjét.

Mindez azt jelenti, hogy számtalan szatmári lakos keresi fel rendszeresen a cívis várost - az ő dolgukat igyekszik megkönnyíteni új járatával az Edmeea Trans. A tervek szerint a Szatmárnémeti - Debrecen járatot április elsejétől lehet igénybe venni. A buszok 8 órakor indulnak majd a szatmárnémeti vasútállomással szembeni buszállomásról és déli 12 órakor indulnak vissza a szatmári megyeközpontba. Egy jegy 60 lejbe kerül majd, a nyugdíjasoknak és a diákoknak viszont csak 50 lejbe.

Fontos információ, hogy - akárcsak a Budapestre menő buszok - ezek a járatok is megállnak majd Nagykárolyban, ahonnan 8.45-kor indulnak tovább.

Az Edmeea Trans széles és minőségi gépkocsiparkkal áll utasai rendelkezésére: a tizenkét autó egyike sem idősebb öt évnél. Mindez természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el utazásuk végpontjába.

Az Edmeea Transra akkor is számíthat, ha nem menetrend szerinti utazásra, hanem ún. privát transzportra van szüksége: személygépkocsival vagy kisbuszaival Európa bármely városába elszállítja vagy onnan hazahozza.

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresse tehát az Edmeeát és ők megoldják problémáit. Az Edmeea Transot megtalálja a Horea utca 1. szám alatti székhelyén vagy tárcsázza a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogasson el a www.edmeeatrans.ro és a www.edmeeatravel.ro honlapokra, ha pedig kérdése van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro e-mailcímre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: