2015-03-03 15:45:38• hírek • Kocsis Zoltán

Csütörtöktől kezdi a garázsbontást az önkormányzat

Hivatalosan is megerősítette a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala azt, amit Dan Babut városmenedzser február 23-án a Szatmár.ro-nak elmondott: március 5-én kezdi meg az el nem bontott garázsok lebontását az önkormányzat.

A polgármesteri hivatal február első napjaiban a 17-es lakónegyed, a Soarelui, a Kárpátok 1 és a Kárpátok 2 lakótelep 982 garázstulajdonosát szólította fel arra, hogy a közterületre valaha illegálisan vagy csak ideiglenes építkezési engedéllyel felhúzott garázsokat, barakkokat bontsák le. Az önkormányzat először február 22-ét jelölte meg határidőnek. Látva, hogy számtalan garázs még ekkor is állt, másfél héttel kitolták az ultimátumot - azaz március 5-ig.

Az önkormányzat kedden közleményben szólítja fel (ismét) azon garázstulajdonosokat, akik még nem bontották le építményeiket a 17-es lakónegyedben, a Soarelui, a Kárpátok 1 és a Kárpátok 2 lakótelepen: ezt még szerdán megtehetik. Csütörtöktől viszont már az önkormányzat bontatja le a garázsokat - a költségeket pedig a tulajdonosokkal téríttetik meg. Amint azt korábban Babut elmondta, ez az összeg 1000-2000 lej között lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: