2016-05-30 14:02:09• hírek • Szatmár.ro

Csúnyán kifütyülte Coicát a városnapok közönsége - a polgármeser összeesküvést sejt

Dorel Coica hétfői sajtótájékoztatóján az eddigi legjobbnak nevezte a hétvégi városnapokat. De beszélt a szombati incidensről is, amikor a tűzijáték előtt színpadra akarták szólítani őt a nagy közös visszaszámláláshoz, de a közönség kifütyülte. Emiatt nem is lépett színpadra, igaz, szerinte nem is állt szándékában.

A polgármester hétfőn megtartott sajtótájékoztatóján kijelentette: szerinte az idei volt a legjobb városnap, a legjobb zenekarok koncerteztek és ennyien még soha nem vettek részt a rendezvényen. Elmondása szerint Chris Norman el volt ragadtatva a közönségtől és a szatmáriak vendégszeretetétől - még a polgármesteri székben ülve is fotózkodott. Az árusok is elégedettek voltak, sőt, az is kiderült, hogy idén rekordot döntött az árusoktól származó bevétel összege - ami tavaly 46 ezer lej volt, idén pedig 53 ezerre emelkedett.

A sajtótájékoztatón szóba került a szombat esti incidens is, ugyanis a városnapi közönség nagyrésze kifütyülte a polgármestert, amikor őt a színpadra akarták szólítani a tűzijátékot megelőző visszaszámláláshoz a műsorvezetők. Ahogy elhangzott Dorel Coica neve, a közönség soraiból huhogás, fütyülés hallatszott - a polgármester nem is lépett színpadra.

"Nem vagyok olyan, aki ha kell, ha nem, a színpadon van. A polgármesternek az a dolga, hogy megnyissa a városnapokat, utána pedig a műsorvezetőkre hagyja a színpadi munkát" - mondta Coica. Ez némileg ellentmond azzal, hogy az elmúlt években ezt a lehetőséget nem hagyta ki...

A polgármester szerint politikai ellenfelei szervezték meg az incidenst: bűnbakokként Kereskényi Gábort, Butka Gergelyt és Adrian Stefet jelölte meg. A megyei tanácselnököt azért, mert úgy tudja, hogy az Olimpia drukkerei is részt vettek az akcióban. "A jel Dorel Coica nevének a kimondása volt, előtte és utána is akárhányszor emlegették a polgármesteri hivatalt, nem volt füttykoncert" - nyilatkozta a polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: