2015-09-01 11:28:38• hírek • Kocsis Zoltán

Csoportos nemi erőszak Szatmár megyében – az áldozat egy 14 éves lány!

Az ügyészség öt ember ellen indított eljárást, közülük hárman erőszakolták meg a 14 éves kamaszlányt - köztük a lány barátja! Az egyik gyanúsítottat korábban emberölési kísérlet miatt ítélték el.

Hatalmas vihart kavart Romániában néhány hete az az eset, amely során Vaslui megyében hét fiatal férfi megerőszakolt egy fiatal lányt. A megrázó történetnek sajnálatos módon gyorsan követője akadt Szatmár megyében, ahol öt fiatal magával vitt Büdössárra egy alig 14 éves lányt, majd hárman megerőszakolták. A megdöbbentő az, hogy egyikük a lány barátja volt!

Az eset augusztus 12-én, egy szerdai nap hajnalán történt. A rendőrség és az ügyészség nem kívánta nyilvánosságra hozni, ám a Gazeta de Nord-Vest román nyelvű napilap érdeklődésére Florin Betea, a törvényszék mellett működő ügyészség sajtószóvivője megerősítette az információkat.

Ezek szerint a lány barátja randira hívta a 14 éves áldozatot, majd azt javasolta neki, hogy menjenek el egy meghittebb, intimebb helyre. Így került szóba a Vámfalu melletti kedvelt kirándulóhely, Büdössár.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az öt személy közül hárman követtek el nemi erőszakot: Mihai Sebastian Cseh, Petru Fanea és Sárközi Ferenc. A barbár tetteik után a fiúk visszahozták a lányt Szatmárnémetibe, ahol egy taximegállóban hagyták. Betea azt is megerősítette, hogy Csehet 2011-ben egyszer már elítélték emberölési kísérlet vádjával.

A szóvivő tájékoztatása szerint a három elkövetőt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, míg a másik két személyt bűnrészesség miatt szintén 30 napra igazságügyi megfigyelés alá helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: