2013-04-27 21:44:44• hírek • Póti Orsolya

Csoportbeszélgetések zajlottak a Református Gimnáziumban

Országos Utó-gondozói Találkozó vette kezdetét Szatmárnémetiben április 26-án, pánteken. A Bonus Pastor Alapítvány által szervezett rendezvény vasárnap bemutatókkal és bizonyságtételekkel zárul.

A Bonus Pastor Alapítvány április 26-28. között szervezte meg az Országos Utó-gondozói Találkozót, melynek keretében a szenvedélybetegek és hozzátartozóik számára nyújtottak segítséget a meghívott szakemberek.

A programoknak többnyire a Református Gimnázium adott otthont, ugyanis péntek délután ott került sor dr. Rédai Levente kezdő áhítatára, majd 18 órától csoportbeszélgetések zajlottak.

Április 27-én, szombaton dr. Puskás Csaba áhítatával vette kezdetét a találkozó, 9 óra 20 perctől pedig dr. Boros János pszichológus tartott előadást „Álmok, célok, remények: motivációs tényezők a változásra és változtatásra" címmel.

Közel két órás csoportbeszélgetés után városnézésre került sor, majd dr. Horváth Levente lelkipásztor igehirdetését követhették figyelemmel a résztvevők. Az igehirdetés után csoportbeszélgetések zajlottak a gimnázium földszinti termeiben, a szombati nap pedig Cserey Csaba ütőhangszer-művész produkciójával zárult. 




Vasárnap Szatmárnémeti néhány gyülekezetében tartanak bemutatókat és bizonyságtételeket a Bonus Pastor Alapítvány tagjai. 9 órától a Szentlélek Katolikus Templomban, a Németi Templomban, 10 órától Kültelki Református Templomban és a Szamosnegyedi Református Templomban kerül sor bemutatóra - a legutóbbiban igét hirdet Dr. Horváth Levente. 12 órától a Szent János Katolikus Templomban hallgathatják meg az alapítvány tagjainak bizonyságtételeit, és ezzel a rendezvény véget is ér.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: