2016-11-29 18:34:12• hírek • (x)

Csokoládé-kóstoló estet tartanak a Shambalában!

A Shambala Tea&Book és a Le chocolat de Dorothy közös csokoládé-kóstoló estre hív minden kedves érdeklődőt 2016. december 3-án 20 órai kezdettel.

Aki ezen a hűvös decemberi szombaton szívesen betekintene a kézműves csokoládék és a forró teák világába, annak itt a remek alkalom, hiszen a Le chocolat de Dorothynak köszönhetően négy féle csokoládét lehet majd megkóstólni és az ízben hozzá illő teáról a Shambala Tea&Book (cím: Eötvös - Cuza Voda - utca 28. szám, a Nord Star Autósiskola épületének udvarában) teaszakértői gondoskodnak.

Lehetőség lesz megkóstolni a fehér levendulás, a fehér rózsaszirmos, a fekete chilis és a fekete masalás truffelt. Azonban ezen az estén nem csak az ízeken és az aromákon lesz majd a hangsúly, hanem a csokoládé készítés rejtelmeiről is többet megtudhatnak azok akik részt vesznek.

Az előadás nem csak a téma miatt ígérkezik izgalmasnak, hanem a megközelítés miatt is, mivel a Le chocolat de Dorothy alapítója Rozsi Dorottya kémikus végzettséggel látott hozzá a csokoládé készítéshez és új karakteres ízek kikísérletezéséhez még Kolozsváron, most pedig hazahozza és bemutatja tapasztalatait szülővárosában is.

A csokoládé-kóstoló estre a belépő 15 lej, ez tartalmaz 4 fajta truffelt és a hozzá illő forró teát is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: