2015-06-03 14:32:24• hírek • Szatmár.ro

Csillag született - Mészáros János Elek koncertje

Június 4-én, csütörtökön este 6 órakor a Szatmár-Külteleki református templomban lesz a koncert.

Mészáros János Elek 1971. január 11-én született Alcsútdobozon. 2002-ben elnyerte a Simándy József-díjat. 2009-ben a Csendül a Nóta Nemzetközi Magyarnóta Énekverseny szentlőrinci döntője első helyezettje lett. 2012-ben a barátai javaslatára jelentkezett a Csillag születik című tehetségkutató műsorba, melyet megnyert. 2012. szeptember 16-án Szenes Iván művészeti díjat kapott a névadó dalszerző emlékére rendezett koncerten.

A Csillag Születik negyedik szériájának nyertese nem változtatott semmit civil életén. Sok mindent csinál egyszerre. Igaz, csak félállásban, de továbbra is dolgozik a megyei földhivatalban, hétvégenként fellépésekre jár, és jó gazdaként műveli a földjét, gondozza a szőlőjét.

Magáról többek között így nyilatkozott: „Amikor a versenyre jelentkeztem, részben azért is tettem, hogy meglássam, mennyit ér, ha egy magyar ember kiáll a közönség elé, magyarul énekel és egyszerű magyar értékeket képvisel. Boldog vagyok, hogy van erre igény! Igyekszem továbbra is ezt a vonalat képviselni, és szolgálni a közönséget.” Szolgálata bizonyságtétel, győztesként Pál apostol szavait idézte: Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam – folytatta volna, de könnyeivel küzdve nem tudta befejezni. Hogy mit? Ezt: végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró ama napon; de nemcsak énnekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az ő megjelenését.”

Az énekes már járt Szatmárnémetiben, 2013. szeptemberében adott emlékezetes koncertet a Németi református templomban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: