2015-10-09 14:24:08• hírek • Kocsis Zoltán

Csempészcigivel bukott le a határrendész

Húszezer szál zárjegy nélküli cigarettát találtak egy szatmári férfi személygépkocsijának csomagtartójában csütörtökön, Szatmárnémetiben -számol be a Szatmár Megyei Rendőrség szokásos közleményében. Ami viszont a közleményből kimaradt, hogy az illető férfi a határrendészet egyik nyomozója.

A hatósági tájékoztatás szerint a 36 éves H. Róbertet csütörtök délután a városi strand közelében állították meg kollégái. Vélhetően már jó ideje figyelhették tevékenységét, mert biztosra mentek: a Peugeot csomagtartójában húszezer szál, zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A férfi vallomása szerint a dohányárut ismeretlen személytől vásárolta 5300 lejért.

A rendőrségi ügyekben mindig remekül értesült voceatransilvaniei.ro portál azonban arra is fényt derített, hogy H. Róbert a határrendészet csempészés elleni osztályának egyik nyomozója. A határrendészet vezetősége gyorsított eljárásban indított vizsgálatot ellene.

H. Róbert két évvel ezelőtt megkapta az év megvesztegethetetlen határrendésze kitüntetést is a zöld határon zajló csempészés elleni harcban kifejtett erőfeszítéseiért és elért eredményeiért...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: