2016-01-20 14:32:56• hírek • (x)

Kóstoltad már a Jackass Burger isteni újdonságait?

A Jackass dupla húsos és dupla sajtos hamburgertől jobbat elképzelni sem tudsz!

A Jackass Burger House-nál a működtetők mindig azon törik a fejüket, hogy hogyan lephetik meg a minőségi gyorsételek rajongót valami különlegességgel. Most két új finomság is felkerült az étlapra, amit mindenképp érdemes megkóstolni.

Sokan azzal tértek be a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcában található hanburgerezőbe, hogy valami csirkés finomságot ennének. Mostantól ők sem maradnak éhen, a tandori csirkés hamburgert nekik állították össze. A megsütött csirkemellcsíkokat különleges indiai fűszerrel ízesítik, ettől lesz nagyon különleges íze a csirkés burgernek.

A klasszikusabb hamburgerek rajongóinak is kedveskednek egy újdonsággal: a dupla húsos, dupla sajtos Jackass-burgerrel. Ez pedig pont az, amit a neve is mutat: rengeteg hús és sajt van benne. A minden reggel frissen megvásárolt és ledarált marhahúsból készült pogácsák mellett friss zöldségek, majonéz és szószok teszik feledhetetlenné az új típusú hamburgert.

A Jackass Burger House hétfőtől csütörtökig 11 és 20 óra között tart nyitva, pénteken 11 és 22 óra között, szombaton 14 és 22, vasárnap pedig 14 és 20 óra között várják az éhes klienseket a Stefan cel Mare utca 7. szám alatt, a Vasile Goldis Nyugati Egyetem bejárata mellett.

Ha előre szeretnéd jelezni, hogy egy jó hamburgert ennél, hívd a 0745580775-ös telefonszámot és mire a hamburgerezőbe érsz, már készen vár az ínycsiklandozó finomság. Nem csak hamburger, hanem klubszendvics, sült cabanos vagy éppen hamisítatlan berlini CurryWurst vár a Jackassben!

Isteni a Jackass Burger House dupla húsos, dupla sajtos hamburgere

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: