2015-08-12 13:35:43• hírek • (x)

Kóstoltad már a Currywurstot vagy a Hamendexet a Jackassnél?

A Jackass Burger House-ba nem csak az isteni hamburgerek miatt érdemes betérni.

A Jackass hamisítatlan amerikai hamburgereiről már írtunk, a laktató finomságról készült fotóinkat látva pedig sok olvasónknak összefutott a nyál a szájában. El is mentek a Petőfi Sándor utca 37. szám alatt található burger house-ba és életük egyik legfinomabb burgerével tömték meg a bendőjüket.

A Jackassnél azonban nem csak ennyiből áll a kínálat! Sőt, az amerikai finomság mellett a berliniek kedvencét, a currywurstot is megkóstolhatod. És hidd el, érdemes megízlelned az ételt, amitől szinte egész Németország megőrül már jónéhány évtizede - olyannyira, hogy 2009-ben currywurst múzeumot is nyitottak Berlinben.

Az eledel "feltalálója" Herta Heuwe, aki 1949. szeptember 4-én rukkolt elő ezzel a büfés finomsággal. A receptjét pedig számos más utcai árus is átvette, ma pedig már a városnéző körutak megállói a leghíresebb curryworstos büfék.

Currywurst a Jackass Burger House-ban

A Jackass Burger House étlapján ott a sajátos nevet viselő Hamandex is, ami gyakorlatilag sonkás tojás - de még milyen! A Jackassnél saját recept alapján készítik el sokak kedvenc reggelijét.

Hamendex a Jackass Burger House-ban

Ha éhes vagy, ne feledd: a Jackass Burger House téged vár a Petőfi Sándor utca 37 szám alatt. Ha nagyon éhes vagy, akkor add le előre a rendelésedet a 0745-580-775-ös telefonszámon, és amint megérkezel, már eléd is teszik a finomságokat. A hamburgerező hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, pénteken 8 és 22 között, hétvégén pedig szombaton 14 és 22 óra, vasárnap pedig 14 és 20 között vár.


Kattints a nagyobb méretért

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: