2016-01-23 13:42:24• hírek • (x)

Csak pár falásra a sikertől

Még mindig nem akadt senki, aki egy óra alatt három hamburgermenüt meg tudott volna enni.

A Kazinczy (Stefan cel Mare) utcában, a Vasile Goldis Nyugati Egyetem bejárata mellett található Jackass Burger House-ban néhány hónapja hirdették meg a nagy hamburgeres kihívást: aki meg tud enni egy óra alatt három hamburger menüt - menünként egy adag sültkrumpli, egy adag coleslaw saláta és egy hamburger - az amellett hogy nem kell kifizesse a fogyasztást, a képe felkerül a hamburgerező dicsőségfalára.

"Eddig három jelentkező volt, aki megpróbálta teljesíteni a feladatot, de még senki sem járt sikerrel. Nemrég egy fiatalember evett meg könnyedén két menüt, de amikor a harmadikból egyetlen darab sültkrumplit a szájába került, feladta" - magyarázza Fazekas Attila, a Jackass működtetője.

Pénteken, január 22-én is volt egy jelentkező: egy mindössze 15 éves hölgy, Eszter vállalta a kihívást. Az őt elkísérő drukkerek számos történetet meséltek remek étvágyáról, ezért a Jackassben jogosan bíztak abban, hogy végre lesz valaki, akinek a képe felkerülhet a falra.

Eszter húsz perc alatt, könnyedén pusztított el két menüt, a harmadikkal is nagyon jól haladt, ám a hamburger nagy részének az elfogyasztása után a sültkrumpli-evés már nem volt könnyű. Sajnos az egy óra lejártakor még néhány darab krumpli, egy falás hamburger és egy adag saláta volt a tálcán, ezért továbbra nincs senki, aki teljesítette volna a kihívást.

Ha érzed magadban a tehetséget, vagy csak egyszerűen próbára tennéd magad, jelentkezz a kihívásra a Jackass Burger House-ban és ess neki a három menünek!

A Jackass Burger House hétfőtől csütörtökig 11 és 20 óra között tart nyitva, pénteken 11 és 22 óra között, szombaton 14 és 22, vasárnap pedig 14 és 20 óra között várják az éhes klienseket a Stefan cel Mare utca 7. szám alatt, a Vasile Goldis Nyugati Egyetem bejárata mellett. Ha előre szeretnéd jelezni, hogy egy jó hamburgert ennél, hívd a 0745580775-ös telefonszámot és mire a hamburgerezőbe érsz, már készen vár az ínycsiklandozó finomság.

Isteni a Jackass Burger House dupla húsos, dupla sajtos hamburgere

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: